Så får du tillbaka exet!

1) Lyssna på vad dom har att säga. Dom vill oftast ha tid och leka av sig. Om du älskar den personen så mycket så låt dom göra det. Om du älskar den personen så mycket att du kan göra vad som helst... låt dom göra det dom vill. Även om det kommer göra ont som den.

2) Bryt kontakten. När du inte hör av dig mer så börjar dom på riktigt att känna av att du inte finns där längre. Dom får inget självförtroende av ett gråtande ex längre. Dom börjar undra vad du gör, hur du mår, vad som händer runt omkring dig, dom blir nyfikna som väcker lite intresse, dom blir vänligare igen nästa gång ni hörs, de börjar inse att du börjar bli en ny positivare person och vill gärna veta mer om den sidan.

3) Under tiden du brytit all kontakt ska du göra exakt motsatsen till vad du känner för. Känner du dig ledsen? gå då ut med dina vänner och festa eller något och tvinga dig ett leende på läpparna. Vill du bara gråta? Ok gör det en stund men sen får det räcka och som "straff" gå och hyr en komedi film eller gå och bowla med någon, bara du skrattar och har det trevligt. Förändra dig, försök byta stil förändra ditt utseende, någon förändring som han kommer lägga märke till när ni ses.

Och som sagt, hur mycket hat och kritik du än får ta så får du försöka undvika det. Ta inte åt dig, har ni haft en relation tillsammans så finns det såklart en anledning varför han just valde dig, så tänk på det. Må inte dåligt över det han säger, och lägg aldrig skulden på dig själv.

Postat av: Denise

Shit, exakt så är det på pricken för mig, de är skit jobbigt!

Vi har ingen kontakt längre!

Kram på er<3

2009-08-26 @ 22:42:47
Postat av: Denise

Shit, exakt så har jag det just nu, skit jobbigt!

Vi har ingen kontakt längre,!

Kram på er<3

2009-08-26 @ 22:44:04
Postat av: Anonym

NI HAR VART SINGLAR HELA ERA LIV JU! HUR FAN VETNI!!

2009-08-29 @ 21:22:12
URL: http://mathiasd.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du att säga oss?